financiering

Financiering

Je overweegt om een garagebox af te nemen en vraagt je af of het mogelijk is om dit ook met financiering van de bank te doen. De garageboxen van StorageHUB vallen onder onroerend goed en er kan daarom ook een financiering worden afgesloten. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

De mogelijkheden en financieringsvormen zijn afhankelijk van het gebruik van de box. Ga je deze bijvoorbeeld zakelijk of privé gebruiken? Ook kan het zijn dat je één of meerdere boxen wilt kopen als belegging. In alle gevallen wijzen wij je het liefste door naar jouw vaste bank. Zij kennen je financiële situatie en kunnen gemakkelijk en snel beoordelen wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Financieren kan zowel in hypotheekvorm als op basis van een persoonlijke lening. Bij een hypotheek wordt de garagebox als onderpand genomen. Er zijn diverse varianten mogelijk. Een persoonlijke lening kan worden aangegaan voor kortere periode. De looptijd, rente en termijnbedragen worden met je overeengekomen. Een krediet bij jouw bank is ook een optie.

Mocht de bank geen uitkomst bieden, dan zijn er diverse andere partijen die leningen verstrekken, veelal persoonlijke leningen. Mocht jouw bank stukken van ons nodig hebben, dan leveren wij deze uiteraard graag aan.

Vraag een gesprek aan met jouw bank of een financieel adviseur, zodat je jouw mogelijkheden kunt verkennen voor een garagebox of meerdere garageboxen als slimme investering.