tip-300x290

Hoe speel ik mee?
Het is simpel, het enige wat je moet doen is jouw gegevens en degene, die een garagebox/unit van StorageHUB zoekt, doorgeven. Als voldaan wordt aan de onderstaande regels, zal StorageHUB een findersfee uitkeren aan de tipgever. Je kan meerdere keren meedoen! 

Dus ken je iemand die behoefte heeft aan een opslag-, werk- of hobbyruimte? Tip diegene dan snel en maak kans op een aantrekkelijke findersfee!

De regels in het kort
De findersfee wordt uitgekeerd zodra:

  • je StorageHUB in contact brengt met een kandidaat voor een of meerdere van de units in StorageHUB die nog niet als kandidaat bekend is bij StorageHUB;
  • zowel huurder of koper als StorageHUB de overeenkomst voor de unit hebben getekend;
  • StorageHUB in het bezit is gesteld van de in de overeenkomst bepaalde borg.

Tip geven

Hoe werkt het?

Stap 1
Je kent iemand of een organisatie, die op zoek is naar een (garage)bedrijfsunit. Dat kan dus een particulier zijn, een bedrijf of ZZP-er, die overweegt een unit te willen kopen of huren. Geef dan de contactgegevens aan ons door via het contactformulier of bel 0115-700512. Vergeet niet om je eigen contactgegevens door te geven om de beloning in ontvangst te kunnen nemen. In de persoonlijke boodschap kan je aangeven waarom jij denkt dat diegene een (garage)bedrijfsunit nodig heeft! de ontvanger ontvangt direct na het invullen van een kopie van de tip. 

Stap 2
Als het contact bij ons nog niet als kandidaat bekend is bellen we z.s.m. de door jou opgegeven persoon of organisatie en proberen hiermee tot verkoop of verhuur van een of meerdere units te komen.

Stap 3
Wanneer deze tip leidt tot een overeenkomst tussen StorageHUB en het door jou opgegeven contact, dan ontvangt je, als voldaan wordt aan de bovenstaande regels, € 300,- per unit als het gaat om verkoop of € 150,- per unit als het gaat om verhuur.

Tipgevers, tot snel!

Hidden

Tip hier!