Moet ik borg betalen bij het huren van een garagebox?

Ja, de borg bestaat uit 2 maanden huur vooraf. Wanneer je de box in nette staat oplevert wordt de waarborgsom binnen vier weken teruggestort op jouw rekening. ​​​​​​​

Wat is de minimale huurtermijn van een garagebox?

Wij hanteren een minimale huurtermijn van een jaar. Na dit jaar wordt de huurperiode telkens voortgezet voor een termijn van een jaar, met een opzegtermijn van 3 maanden.

Is er een inboedelverzekering?

Nee, deze moet je zelf afsluiten. Doordat onze boxen voor zoveel verschillende doeleinden worden gebruikt, is het onmogelijk hiervoor een algemene inboedelverzekering af te sluiten. Doordat het park en de boxen aan zeer strenge beveiligingseisen voldoen, zijn de kosten voor de inboedelverzekering gering.

Wat zijn servicekosten? 

Naast de huurprijs betaal je maandelijks servicekosten. Dit bedrag verschilt per type box. De servicekosten betaal je onder andere voor het schoonhouden van het park, maar ook voor de aansluiting van het alarmsysteem op de meldkamer. De servicekosten liggen gemiddeld rond de €15,00 per maand.

Is er een Vereniging van Eigenaren? 

Ja, op het park is er een actieve en verplichte Vereniging van Eigenaren, die o.a. zorgt voor een goede opstalverzekering, een meerjarig onderhoudsplan en het aansturen van de beheerder. Door middel van een actieve en goed functionerende VvE is er een zekerheid dat het park goed onderhouden word en de waarde van de garagebox stabiel blijft.

Mag ik werkzaamheden met veel lawaai uitvoeren in de garagebox?

Er gelden bepaalde regels op het terrein, hiervoor kan je het huishoudelijk reglement nalezen.